Ahmet Çakır, En Başarılı 2. Belediye Başkanı

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin, belediye başkanlarının performanslarını değerlendiren araştırması açıklandı. Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda, Malatya...

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin, belediye başkanlarının performanslarını değerlendiren araştırması açıklandı. Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nda, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, il belediye başkanları sıralamasında 2. sırada yer aldı.

Türkiye'nin 16'sı Büyükşehir olmak üzere 31 ilinde toplam 386 noktada gerçekleştirilen, belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek adına yüz yüze yapılan saha çalışması sonucu yapılan araştırmada, Türkiye genelinde "En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları", "En Başarılı İl Belediye Başkanları", "Türkiye Genelinde En Başarılı İlçe Belediye Başkanları ve performans oranları" belirlendi.

Reklam
Reklam

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 'Genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?' sorusuna verilen yüzde 60.09 evet cevabı ile il belediye başkanları arasında en başarılı 2. belediye başkanı oldu.

Araştırmada 'Genel olarak düşündüğünüzde mevcut belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz' sorusuna yüzde 7.7 kısmen evet cevabını verirken, 31.4 ise hayır cevabını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: