Ahmet Çekin, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki gün yaşamını yitiren eski Amasya Belediye başkanlarından avukat Ahmet Çekin, son yolculuğuna uğurlandı.Bir süredir...

Önceki gün yaşamını yitiren eski Amasya Belediye başkanlarından avukat Ahmet Çekin, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 68 yaşındaki Çekin'in cenazesi 1994 ile 1999 yılları arasında başkanlığını yaptığı Amasya Belediyesi önünde düzenlenen töreninin ardından Sultan Beyazıt Camisi’nde kılınan cenaze namazı sonrası Tekirdede Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Vali Vekili Hakan Kubalı, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman, CHP İl Başkanı Hüseyin Duran, MHP İl Başkanı Fatih Coşar, dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Mahmut Demir, eski belediye başkanları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Belediye önünde yapılan törende yaptığı konuşmada Ahmet Çekin ile birlikte çalışma fırsatı bulduğunu anlatan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “İyi insandı. Kalp kırmayan bir yapıya sahipti. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Amasya'mızın ve Türk milletinin başı sağ olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz