Ahmet Cömert’in Eşi Şiirleri Yayınlandı

Ülkemizi uluslararası arenada sporcu, antrenör ve yönetici olarak temsil eden ve kariyerinin en üst basamağında...

Ülkemizi uluslararası arenada sporcu, antrenör ve yönetici olarak temsil eden ve kariyerinin en üst basamağında hayatını kaybeden Ahmet Cömert’in eşi H. Ülker Cömert şiirlerini resimlerle birleştirerek yayınladı.

1932 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen Ülker Cömert, genç yaşlarda edebiyata ilgisi olmasa da zamanla şiir yazmaya başlayınca yaşadıklarını ve hissettiklerini kaleme döktü.

Cömert babasının şiir okumaya teşvik etmesiyle şiire başladığını söyleyen Ülker Cömert, “Babam bana Abdulhak Hamit’ten, Ziya Paşa’dan aruzlu şiirler ezberletir ve bana da okuttururdu. Bu şekilde başlayan şiir sevdasıyla yazdığım şiirleri biriktirmek istedim ve bunları kitap halinde çıkarmaya karar verdim. Uzun zaman çalıştım ve kitabı çıkarmak bu güne nasip oldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Türk boksunun önemli isimlerinden Ahmet Cömert ile hayatını birleştirdikten sonra şiir ve yazı yazmaya devam eden Ülker Cömert eserlerini bir kitapta topladı.

Ülker Cömert, kitapta ailesiyle yaşadıklarını da anlatırken, “Kitapta, hayattan, tabiattan, çocuklardan yaşantımdan ailemden ve birçok şeyden bahsediyorum ve bunları fotoğraflı olarak unutulmamak üzere veriyorum." dedi.

“İz bıraktım” adıyla yayımlanan kitapta şiirlerini topladığını belirten Cömert fotoğrafların da şiirler kadar önemi olduğunu vurguladı.

Ülker Cömert kitabının tanıtımı münasebetiyle yakın dostlarını davet ettiği bir kokteyl düzenledi. Kokteyle spor camiasının önemli isimlerinin yanı sıra medya ve boks camiasından da katılımcılar oldu.

Ülker Cömert kokteylde kitabını imzalayarak katılımcılara hediye etti. Ülker Cömert’in İz bıraktım isimli eseri Boyut Yayıncılık tarafından hazırlanarak piyasaya sürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: