Ahmet Kural öldü mü? Sosyal medyayı sallayan iddia

Sosyal medyada yayılan Ahmet Kural öldü haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bu haberler karşısında ünlü oyuncunun sevenleri panik oldu. Peki Ahmet Kural öldü mü? İşte detaylar!

İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi dizilerle gönülleri fetheden Ahmet Kural'ın öldüğü haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından Ahmet Kural ismi Trend Topic listesinde başı çekti. Haberlerin hızla yayılmasıyla sempatik oyuncunun pek çok hayranı "Ahmet Kural öldü mü?" sorusuna yanıt aradı. En son Düğün Dernek 2 sinema filminin projesinde yer alan Ahmet Kural'ın daha önce de öldüğü iddia edilmiş, oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "İnsanın kendi ölüm haberini görmekte varmış. Çıkan haberler asılsızdır. Hepinize selam olsun "

AHMET KURAL KİMDİR?

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 tarihinde doğmuştur. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Ahmet Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katılmış, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirmiş ve Bilkent Üniversitesinde master yaptıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başlayan Ahmet Kural, 2010 yılında Selçuk Aydemir'in yönettiği Çalgı Çengi adlı sinema filminde Murat Cemcir ile başrolde oynamış, bu filmle hayran kitlesini arttırmıştır. Daha sonra Düğün Dernek adlı sinema filminde de Murat Cemcir'le başrolleri paylaşmış, Kardeş Payı dizisiyle de büyük çıkış yakalamıştır.

Anahtar Kelimeler: