Ahmet Özhan Avanos’ta Sevenleriyle Buluştu

Avanos Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen “Avanos-Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında, Türk...

Avanos Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen “Avanos-Kızılırmak Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında, Türk Tasavvuf Müziğinin sevilen sanatçısı Ahmet Özhan sevenleriyle buluştu.

Amfi Tiyatro’da sahneye çıkan Tasavvuf Müziği’nin ünlü ismi Ahmet Özhan, yaklaşık 2 saat süren konserde çok sevilen eserlerini ve ilahilerini binlerce hayranı için seslendirdi. Özhan, “Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol, Ya Mevlana, Uyan gözlerim gafletten uyan, Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler adlı eserlerin yanı sıra Mevlana, Yunus Emre ve Hacı Bektaş-ı Veli'den dizeler de okudu.

Reklam
Reklam

Konser sonunda Avanos Belediye Başkanı Dr. Mustafa Körükcü, Özhan’a günün anısına, üzerinde Avanos ilçesinin ve sanatçının resminin bulunduğu Avanos tabağı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: