Ahmet Parlak Fenerbahçelileri coşturdu

Katıldığı bir şarkı yarışmasında Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkını söyleyerek bir anda Türkiye'nin konuştuğu adam haline gelen Ahmet Parlak dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe - Celtic maçında taraftarları coşturdu...

Dün oynanan Fenerbahçe - Celtic maçı 1-1 sonuçlandı. Bu skorla Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükseldi. Maçta güzel bir anı daha yaşandı. Son dönemde ''İsyan'' şarkısı yorumuyla internette paylaşım rekorları kıran Ahmet Parlak, bu kez Fenerbahçe-Celtic maçında şarkısını söyleyerek büyük ilgi gördü.

Kritik Celtic mücadelesinde,10 kişi kalmasına rağmen 1-1'lik beraberlikle üst tura çıkan Fenerbahçe, mutlu bir günü bıraktı. Ancak maç dışında taraftarın unutamayacağı bir an daha tribünlerde yaşandı.

Reklam
Reklam

İnternete koyduğu "İsyan" şarkısı yorumuyla büyük ilgi gören ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'de "O Ses Türkiye" programına da katılarak tüm Türkiye tarafından tanınan Ahmet Parlak, Fenerbahçe Celtic maçında tribünlerdeki yerini aldı. Genç Fenerbahçeliler grubunun üyesi olan ve grubun davetlisi olarak Okul Açık tribününde maçı izleyen Ahmet Parlak, devre arasında tüm tribünle birlikte koridorlarda "İsyan" şarkısını seslendirdi.

Daha sonra taraftarlar "Genç Fenerli Ahmet" diye bağırarak Ahmet Parlak'a sevgi gösterisinde bulundular. Birçok taraftar bu anı ölümsüzleştimek için cep telefonu ile kayıt yaptı ve sosyal medya hesaplarından paylaştı.

AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın video paylaşım sitelerinde pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı video paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

Reklam
Reklam