Ahmet Şahin Ve Nevid Müsmir Konserleri Beğeni Topladı

Hanende Ahmet Şahin’in yönettiği Türk Tasavvuf Müziği Korusu ile Tebrizli Türk Halk Müziği Sanatçısı Nevid...

Hanende Ahmet Şahin’in yönettiği Türk Tasavvuf Müziği Korusu ile Tebrizli Türk Halk Müziği Sanatçısı Nevid Müsmir’in verdiği konser beğeni topladı.

Uluslararası Hâce Muhammed Lütfî (Alvarlı Efe Hazretleri) Sempozyumu kapsamında konser programı gerçekleştirildi. Erzurum’un manevi mimarlarından Hace Muhammed Lütfi adına düzenlenen ve üç gün devam eden sempozyumda çok sayıda bilim adamı tebliğ sundu. Sempozyum kapsamında sergi ve Alvarlı Efe’nin bestelenmiş eserlerinin seslendirildiği konserler verildi. Gerek sempozyuma gerekse konserlere Erzurum halkı ilgi gösterdi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programın son etkinliğinde Tebrizli Türk Halk Müziği Sanatçısı Nevid Müsmir konser verdi.

Müsmiri, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ile kalabalık bir vatandaş topluluğu dinledi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk konser sonrası Nevid Müsmir’e bir teşekkür plaketi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise Oltu taşı tespih hediye etti.

Bir gün önce gerçekleştirilen Türk Tasavvuf Müziği Korusu konserini yöneten Ahmet Şahin’e ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: