Ahmet Selçuk İlkan, Didim'de hayranlarıyla buluştu

Didim’de düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali’ne katılan besteci ve şair Ahmet Selçuk İlkan, Altınkum Plajı’nda düzenlenen konserde sahne aldı.

Didim’de düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali’ne katılan besteci ve şair Ahmet Selçuk İlkan, Altınkum Plajı’nda düzenlenen konserde sahne aldı.

Altınkum Yalı Caddesi’nde düzenlenen 9.Altınkum Yazarlar Festivali’ne katılan Ahmet Selçuk İlkan, Didim Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında Ramazan Bayramı'nın ikinci günü sahneye çıkarak, plajı dolduran binlerce kişiye muhteşem bir gece yaşattı. Duygusal şiirleriyle tanınan Ahmet Selçuk İlkan, okuduğu şiirlerle herkesi kendinden geçirdi. Müzisyenlerle birlikte bestelenen şiirlerinden şarkılar da seslendiren İlkan'ın konserini Didim'in eski kaymakamlarından Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi Şerife Kamacı ile çok sayıda vatandaş izledi.

Reklam
Reklam

Altınkum Plajını dolduran vatandaşlar, birbirinden güzel şiirleri ve şarkıları dinleme imkanı buldu. Kendisini ayrılıkların şairi, yalnızlıkların ozanı ve kısaca (ad ve soyadının baş harflerinden yola çıkarak) ASİ olarak tanımlayan usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, unutulmaz şiirlerini Didimli şiir dostlarıyla paylaştı. Didim Belediyesi'nin Ramazan Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, İlkan'ın şarkılarıyla eğlenip parçalarına eşlik eden Didimliler ve tatilciler unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, hayranlarıyla birlikte birçoğu bestelenerek şarkı olan ünlü şiirlerini de seslendirdi. Ahmet Selçuk İlkan, konserinin bitiminde de kitaplarını imzaladı. Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Ahmet Selçuk İlkan'a katılımından dolayı plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz