Ahmet Şık’ın annesi: Beklemediğimiz bir şey oldu, adalet yerini buldu

Odatv davasında tutuklu yargılanırken, bugün yapılan 11. duruşmada tahliye edilen Ahmet Şık’ın annesi, “Beklemediğimiz bir...

Odatv davasında tutuklu yargılanırken, bugün yapılan 11. duruşmada tahliye edilen Ahmet Şık’ın annesi, “Beklemediğimiz bir şey oldu, adalet yerini buldu.” dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin, tutuklu yargıladığı Odatv sanıklarından Ahmet Şık’ı da tahliye etmesi, ailesinin yaşadığı Antalya’da sevinçle karşılandı. Ahmet Şık’ın baba evi yakınlarının akınına uğradı. Ailenin telefonları susmadı.

Ahmet Şık’ın babası Hüseyin Şık, tahliye kararını, “Şu an çok mutluyum. Bir seneden fazla göz yaşı döküyordum, şu an gözyaşlarımı sildim. Her şeyi geride bıraktım.” sözleriyle değerlendirdi.

Reklam
Reklam

Anne Fatma Şık ise tahliye haberini diğer oğlu Bülent’ten öğrendiğini anlatarak, “Savcı, tutukluluğunun devamını istemişti. Kalp rahatsızlığım olduğu için sakin olmaya çalıştım. Abisi Bülent aradı ‘Anne Ahmet tahliye oldu’ dedi. Ben heyecandan telefonu kapatmışım. Tekrar arayıp, ‘Anne niye kapatıyorsun? Ahmet tahliye oldu dedim.’ diye tekrarladı. Tabi çok büyük mutluluk. Şu an hiç bir şey diyemeyeceğim. 375 gün 375 sene oldu. Bu durumda olan cümle dardakileri kurtarsın, Allah suçsuzlara yardım etsin.” diye konuştu.

Tahliye kararının duyulduğu andan itibaren telefonlarının susmadığını anlatan anne Şık, “Beklemediğimiz bir şey oldu. Adalet yerini buldu.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: