Ahşap Fuarını Bakan Ergün Açacak

Kastamonu’da bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan Ahşap Fuarı’nın açılışını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat...

Kastamonu’da bu yıl 2’incisi düzenlenecek olan Ahşap Fuarı’nın açılışını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün açacağı bildirildi.

Kastamonu’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün geç saatlerde kente gelecek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, geceyi Ilgaz’da konaklayacak. Sabah saatlerinde ilk olarak Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret edecek olan Bakan Nihat Ergün, daha sonra saat 10.00’da KOSGEB Hizmet Binasının açılışına yaparak, sertifika törenine katılacak. Ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Ergün, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle bir toplantı gerçekleştirecek. Burada yenilecek öğle yemeğinin ardından Bakan Ergün, saat 14.00’da Kuzeykent mahallesinde bulunan Ahşap Fuarı’nın açılışını yapacak. Burada sergilenecek ürünleri gezdikten sonra Bakan Ergün’den Kastamonu’dan Ankara’ya gitmek üzere hareket etmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: