Ahşap Fuarı’nı Bakan Nihat Ergün Açacak

6- 9 Eylül tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenecek Ahşap Fuarı için hazırlıklar devam ediyor. Bu yıl...

6- 9 Eylül tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenecek Ahşap Fuarı için hazırlıklar devam ediyor. Bu yıl 2.si düzenlenecek olan fuarın açılışını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yapacak. Fuara 42 firma, toplam 70 standtla katılacak.

Ahşap Fuarı hazırlıklarını El Sanatları Teşhir Merkezi Müdürü Sinan Çelebican ile birlikte yerinde inceleyen Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can, bu yıl geçen yıla göre katılımın artmasını beklediklerini söyledi. Ergün Can: “Geçen yıl ki eksiklerimizi tamamladık. Bu yıl daha profesyonel çalıştık. Katılımcıların rahatı için her şey planlandı. En düşük maliyetle çalışıyoruz. Esnafımıza fazla yüklenmiyoruz. Amacımız esnafımızı büyütmek." dedi.

Reklam
Reklam

El Sanatları Teşhir Merkezi Müdürü Sinan Çelebican ise Kastamonulu küçük esnafta fuar kavramının henüz gelişmediğini kaydederek, bu yıl ki fuar gelecek yıl ki fuarın geleceğini belirliyor." diye konuştu.

Bu arada Kastamonu Belediyesi fuarın yapılacağı kapalı semt pazarında çevre düzenlemesi çalışmalarını hızlandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: