AIBA Hakem Komitesi Üyesi Garip Erkuyumcu'nun Vefatı

Olimpiyat Oyunları için gittiği Londra'da, otel odasında ölü bulunan Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA) Hakem Komitesi'nin Türk üyesi Garip Erkuyumcu,

Olimpiyat Oyunları için gittiği Londra'da, otel odasında ölü bulunan Uluslararası Amatör Boks Birliği (AIBA) Hakem Komitesi'nin Türk üyesi Garip Erkuyumcu, Mersin'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Erkuyumcu (73) için Muğdat Camisi'nde düzenlene cenaze törenine, eşi Ayten Erkuyumcu, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür İbrahim İlhami Koç, spor camiası ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazı sonrası Erkuyumcu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracına konuldu. Garip Erkuyumcu'nun cenazesi daha sonra Mersin Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

2013 yılında Mersin'de yapılacak 17. Akdeniz Oyunları'nın boks ulusal teknik delegesi de olan Garip Erkuyumcu, 26 Temmuz'da, kaldığı otel odasında ölü bulunmuştu.

Muhabir: Veli Gürgah / Süleyman Tıraş / Aycan Demirel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: