AİBÜ Rektörü Prof Dr. Coşkun: "Hedefimiz, Birçok Alanda Söz Sahibi OlanAİBÜ'yü, Bundan Sonra Da Gastronomi Alanındabir Numara Yapmak Olacak"

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, "Hedefimiz, birçok alanda söz sahibi olan AİBÜ'yü, bundan sonra da

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, "Hedefimiz, birçok alanda söz sahibi olan AİBÜ'yü, bundan sonra da gastronomi alanında bir numara yapmak olacak" dedi.

Bolu Turizm Otelcilik ve İşletmeciliği Yüksekokulu'nda öğrenim gören Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyareti sırasında konuşan Coşkun, üniversite olarak hedeflerinin Mengen'deki çoklu program lisesi yerleşkesini Mengen'in de desteğiyle elden geçirerek burayı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü için önümüzdeki eğitim - öğretim yılına yetiştirmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Her üniversitenin bir özelliği olduğunu ifade eden Prof. Dr. Coşkun, üniversitelerin bu özelliklerinden örnekler vererek, "Hedefimiz, birçok alanda söz sahibi olan AİBÜ'yü, bundan sonra da gastronomi alanında bir numara yapmak olacak" diye konuştu.

Ziyarete, Bolu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Seyhun Yurdugül ile Mengen Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Elif Yücetürk de katıldı.

Daha sonra, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan da toplantıya katılarak, öğrencilerin ilçeyle ilgili sorunlarını dinledi.

Ziyaret sonrasında Rektör Prof. Dr. Coşkun, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: