AİBÜ Ve KYK Işbirliği Ile Kampüse Yeni Öğrenci Yurdu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gölköy Kampüsü’nde yer alan 26 dönümlük araziyi kamulaştırarak yurt yapılması...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gölköy Kampüsü’nde yer alan 26 dönümlük araziyi kamulaştırarak yurt yapılması şartı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne devretti. Kredi ve Yurtlar Kurumu, hazırlıklarını tamamlayarak 774 kişilik yurt inşaatına başladı.

AİBÜ, öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarına köklü çözüm getirmek amacıyla önemli bir adım daha attı. Üniversite, Gölköy Kampüsü’nde yer alan 26 dönümlük araziyi kamulaştırarak yurt yapılması için Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne devretti. Yurt inşaatını incelemek için AİBÜ’e gelen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak ile Yurt-Kur Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, incelemelerin ardından, Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Rektör Coşkun ve Genel Müdür Hasan Albayrak hediyeleşti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: