AİBÜ'de "Kariyer Günleri" Başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), AİBÜ Mezunlar Derneği (İBUMED), Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Bolu İl Müdürlüğü, KOSGEP ve Elginkan Vakfı'nca

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), AİBÜ Mezunlar Derneği (İBUMED), Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Bolu İl Müdürlüğü, KOSGEP ve Elginkan Vakfı'nca ortaklaşa düzenlenen "Kariyer Günleri" başladı.

AİBÜ Kültür Merkezi Pembe Salon'da, bu yıl ikincisi düzenlenen Kariyer Günleri'nin açılış toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Açılış toplantısında konuşmasına AİBÜ'nin kurucusu İzzet Baysal'ı anarak başlayan İBUMED Genel Sekreteri Nihal Öğten, mezunlar derneği hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

İş-Kur Bolu İl Müdürü İsmail Yalçın da bu ülkenin geleceği ve teminatı olan gençlerin gelecekleri ile ilgili kaygı ve endişe içinde olduklarını ifade ederek, kurum olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı.

Yalçın, "Kurum olarak, istihdamın arttırılması, ulusal istihdam politikası oluşturulması, işsizliğin önlenmesi ve işsizlik sigortası konularında hizmet vermek istiyoruz. Engellilerin, kadınların, uzun süreli işsizlerin, eski hükümlülerin istihdamı için çalışıyoruz. Kariyer planlarınızda ve çalışma hayatınız boyunca İş-Kur hep yanınızda olacak" dedi.

Birçok şirketin temsilcilerinin sunum yapacağı Kariyer Günleri 8 Kasım Perşembe günü sona erecek.

Muhabir : Zafer Göder / Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: