Aibü’de Korsan Kitap Operasyonu

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Fen...

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi öğrenci girişlerinde açılan stantlarda satılan 1008 korsan kitaba el koydu.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ve Eğitim Fakültesi öğrenci girişlerinde açılan stantlarda satılan 1008 korsan kitaba el koydu. Bolu polisi aldığı korsan kitap ihbarını değerlendirerek harekete geçti. İki fakültedeki öğrenci girişlerinde açılan stantlarda, usulsüz bandrollendiği tespit edilen 1002 adet kitap ile bandrolsüz vaziyette olan 6 kitap olmak üzere toplamda 1008 kitaba el konuldu.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili üç şüpheli şahıs hakkında 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefetten yasal işlem başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: