Aile boyu uyuşturucu ticaretine narkotikten darbe

BURSA (İHA) - Bursa'da, oğlu kokain sattığı iddiasıyla cezaevine girdikten sonra uyuşturucu hap satmaya devam ettiği iddia edilen anne ile gelini ve olaylara aracılık ettiği öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, Temmuz ayından beri sürdürülen soruşturma neticesinde operasyon için düğmeye bastı. "Gün Çiçeği" ismi verilen operasyonda, takibe alınan şahıslar taksiyle Kızyakup Mahallesi'ne gitmelerinin ardından kıskıvrak yakalandı. Operasyonda uyuşturucu hap sattığı iddia edilen Uğur Ö. (19), oğlu cezaevinde olduğu için uyuşturucu hap satan Nurcihan B. (45) ve gelini Neyhan B. (26), kuryelik yaptığı iddia edilen E.Y. (23),uyuşturucuları sakladığı öne sürülen Bülent G. (41) ve uyuşturucuları İstanbul'dan gönderdiği iddia edilen Tahir A. (25) gözaltına alındı. Vatan Mahallesi'nde bir araçta yapılan aramada da 2 bin adet Extacy hap ile 4,5 kilogram esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Zanlılardan Nurcihan B.'nin oğlu Evrim B.'nin, uyuşturucu sattığı iddiasıyla cezaevinde olduğu öğrenildi. Zanlılar, "teşekkül halinde uyuşturucu satmak" suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Uğur Ö., kendisinin örgüt kurmadığını belirterek, gazetecilere tepki gösterdi.