Aile Destek Merkezi'nde Sinema Etkinliği

HAKKARİ (AA) - Yüksekova Kaymakamlığı bünyesinde eğitim veren Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kursiyerlere "Benim adım Kahn" filmi izlettirildi.

Yüksekova Kaymakamlığı bünyesinde eğitim veren Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kursiyerlere "Benim adım Kahn" filmi izlettirildi. İlçedeki kadınlara yönelik başlattığı kurslarla yeni iş imkanları yaratan Yüksekova Aile Destek Merkezi, eğitimlerin yanı sıra sosyal aktivitelerini de yürütüyor. Daha önce kadınlara yönelik bir sosyal etkinliğin düzenlendiği merkezde, bugün de "Benim adım Kahn" adlı film izlettirildi. Aile Destek Merkezi'nin konferans salonunda düzenlenen ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Merkezi Müdürü Zübeyde Özcan, "Merkezimiz tarafından kadınlarımız için kurs çalışmalarının yanı sıra sosyal aktivitelerde düzenliyoruz. Bu ay sinema etkinliği ile tüm kursiyerlerimizle birlikte film izledik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: