Aile Fotoğrafları Tekrar “Moda” Oldu

Profesyonel fotoğrafçı Perma Yüce aile fotoğrafları”nın tekrar popüler oluşuna dikkat çekiyor.

Doğum, portre, bebek, aile fotoğrafları çekimlerinde akla ilk gelen isimlerden olan profesyonel fotoğrafçı Perma Yüce seksenli yıllarda tüm ailelerin evlerinde bulunan, hatta baş köşeleri süsleyen “Aile Fotoğrafları”nın tekrar popüler oluşuna dikkat çekiyor.

Perma Yüce son günlerde aile fotoğraflarına olan ilginin artışını ailelerin yeniden birbirlerine kenetlenmelerine bağlıyor. Özellikle büyük anne ve büyük babalara hediye etmek üzere stüdyoya çekimlere gelenlerin sıklığındaki artışa dikkat çeken Yüce; “Son günlerde birçok aile fotoğrafı çekiyorum. Aile büyükleriyle stüdyoya gelenler eskiden olduğu gibi geleneksel aile fotoğrafları için poz veriyorlar. Bu fotoğraflar yeniden evlerin en güzel köşelerini süslemeye başladı” diyor.

Reklam
Reklam

Perma Yüce Kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölümünü bitirdikten sonra bir süre akademik kariyer üzerine yoğunlaşan Perma Yüce uzun yıllar Yıldız Üniversitesi Fotoğraf Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. 1995 yılından bu yana Ops! İsimli kendi stüdyosunda eşi Ömer ile birlikte çalışıyor ve reklam fotoğrafları çekiyor. Oğlu Ege’nin doğumuyla birlikte bebek ve aile fotoğrafları da çekmeye başlayan Yüce doğum fotoğrafları konusunda da akla ilk gelen isimlerden biri olmayı başardı. 3 kişisel sergisi bulunan, 2009 yılında AÇEV yararına gerçekleştirilen ”Güneydoğu Anadolu’da okuma yazma bilmeyen anne kalmasın” projesine fotoğraf çeken Yüce bu proje kapsamında 50 ünlü ve başarılı anneyi çocuklarıyla birlikte görüntüledi. Çocuklara fotoğrafçılığı anlatan ve alanında ilk olan “Küçük Fotoğrafçılar” kitabıyla da dikkat çeken Yüce birebir fotoğraf atölyeleri düzenlemesinin yanı sıra toplu dış mekan fotoğraf çekimleri gerçekleştirdiği atölyeler de düzenliyor.

Reklam
Reklam

Perma Yüce web: www.pemrayuce.com