Aile Hekimlerine, E-reçete Uygulaması Anlatıldı

Gaziantep Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'nce Gaziantep'teki aile hekimlerine yönelik "e-reçete" konulu eğitim verildi.

Gaziantep Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'nce Gaziantep'teki aile hekimlerine yönelik "e-reçete" konulu eğitim verildi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, hastanenin toplantı salonunda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, bu tür toplantılara ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gaziantep SGK İl Müdürü Ahmet Yetim de yeni uygulamalarla ilgili bilgi vererek, aile hekimlerinin sorularını yanıtladı.

Reklam
Reklam

Gaziantep Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ecz. Ahmethan Akşahin, Müdür Yardımcısı Faruk Erdaloğlu, Gaziantep Aile Hekimliği Derneği Başkanı Dr. Serdar Tolay ve Gaziantep Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ragıp Oktay Kale ise e-reçetenin içeriği, yazımı, uygulamada dikkat edilmesi gereken konular, kullanımı ve yararlarını anlattılar.

Konuşmaların ardından soruların yanıtlanmasıyla toplantı son erdirildi.

Muhabir: Zerin Özdilek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: