Aile Içi Iletişim Seminerine Katılanlara Sertifika Verildi

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün organize ettiği, 'Aile İçi...

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün organize ettiği, 'Aile İçi İletişim ve Etkin Ebeveynlik Semineri’nin sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Gönüllü ve ihtiyaç sahibi ailelerden oluşan 20 kişilik katılımcı grubuna seminerde psikolog ve sosyolog eşliğinde etkin iletişim, iletişim engelleri, sen dili ben dili, 0-6 yaş döneminin önemi, aile kurumunun işlevi gibi konularda bilgi verildi.

Programa seminer katılımcıları, Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslam Kadınçeşme, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Karaboğa, Şube Müdürü Mevlüt Daniş, Kocaeli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Melih Kaştı, Ruh Sağlığı Şube Müdürü Hakan Kuş, Psikolog Nermin Koçoğlu Alım ve Sosyolog Nurgül Yıldırımtaş katıldı. Dört haftalık seminer sonucunda katılımcılara katılım belgeleri, Dr. Melih Kaştı ve İslam Kadınçeşme tarafından takdim edildi.

Reklam
Reklam

Dr. Melih Kaştı “ Aile toplumun en küçük yapısıdır eğitime aileden başlayarak toplumundaki sorunları çözmüş oluruz. Sivil Toplum Kuruluşlarına destek vermeye her zaman hazırız, eğitimi veren hocalarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. Katılımcılar da eğitimden yararlandıklarını, aile yaşantıları için edindikleri bilgilerin fayda sağladığını belirterek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: