Aile İşi 7. bölümde kahkahaya boğan sahne

Eğlenceli sahneleriyle kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Aile İşi ekrana gelen bölümüyle yine kahkaya boğdu. Hafta ortasına eğlenceli sahneleriyle damga vuran Aile İşi 7. bölümünde tüm "Aile İşi" üyeleri check up yaptırdı, ortalık karıştı.

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi Türkiye dizi tarihine damga vurmuş dizilerin yönetmeni Jale Atabey'in yeni projesi Aile İşi, kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. Atv ekranlarına yeni bir soluk getirmesi amacıyla yola çıkan Aile İşi, son bölümünde hem eğlenceli hem heyecan yüklü sahneler vardı. "Aile İşi" üyelerinin her hafta yeni bir macerasını konu edinen dizi bu hafta 7. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki kahramanlarımızı bu hafta neler bekliyordu? Hakan ve Müjde arasında neler yaşandı? Başrollerinde Ufuk Özkan, Hasibe Eren, Pelin Akil, Murat Akkoyunlu, Can bonomo'nun yer aldığı Aile İşi 7. bölümünde yaşananlar, haberimizinde detayında!

AİLE İŞİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Dün akşam yayınlanan sonbölümde; Ece'nin eski bir doğum gününü hatırlaması yeni bir kriz yarattı. 'Aile İşi' üyeleri Ece'yi ikna etmeye çalışırken komik durumlar içerisinde kaldı. Üyeler küçük kızın tedavisi için o doğum gününü birebir canlandırmaya çalıştı,bu nedenle herkese ayrı bir görev düşürür. Doğum gününde yaşayan tüm aksiliklere rağmen, rollerine iyi hazırlanmaya çalışan üyeler bir şok daha yaşadı, doğum gününe gelen davetsiz misafir, yürekleri ağza getiri. Peki "Aile İşi" üyeleri bu görevi tamamlayabildi mi? Bütün bunların yanı sıra Sami Bey'in talep etmesi üzerine herkesin check up yaptırması da, işleri iyice karmaşık bir hale soktu. Hakan'ın elini yüzüne bulaştırması nedeniyle herkes Hakan'ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zannetti. Ailenin diğer üyeleri tahlilleri karışan Hakan'ın korkmaması ve paniklememesi için büyük bir çapa sarfetti. Hakan'a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan 'Aile İşi' üyeleri ecel terleri dökerken Hakan'ın hayatını da kabusa çevirdi.