Aile Katliamında Ölenlerden 5'inin Cenazesi Adli Tıp'tan Alındı

Bağcılar’da cinnet getiren babanın öldürdüğü 4 çocuğu ve kardeşinin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan...

Bağcılar’da cinnet getiren babanın öldürdüğü 4 çocuğu ve kardeşinin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Bağcılar'da cinnet getiren Engin Sargık'ın 5 çocuğu ile kardeşini öldürüp, eşini ve 2 çocuğunu yaralamasının ardından ölenlerin yakınları Adli Tıp Kurumu’na akın etti. Saatler süren bekleyişin ardından Gülcan, Suzan, Sevda, Salih Sargık adlı kardeşler ve Engin Sargık’ın kardeşi Bayram Sargık’ın cenazeleri, yakınlarına teslim edildi.

Sargık ailesinin yakınları tarafından alınan cenazeler defin işlemleri ve cenaze namazı kılınmak üzere Yenibosna’daki Akşemsettin Camii’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: