"Aile Okulu Projesi"

Sivas'ta hayata geçirilen "Aile Okulu Projesi" kapsamında aileler, çeşitli konularda bilgilendiriliyor.

Sivas'ta hayata geçirilen "Aile Okulu Projesi" kapsamında aileler, çeşitli konularda bilgilendiriliyor.

Sivas Müftülüğü'nce başlatılan "Aile Okulu Projesi" kapsamında, her hafta cumartesi günleri yatsı namazı sonrasında Selimağa Camisi'nde Müftü Yardımcısı Orhan Keskin tarafından sinevizyon eşliğinde ailelere, "Aile içi iletişim", "Eşler arası iletişim ve sevgiyi pekiştirme", "İslam'da aile", "Anne-babaya itaat ve çocuk terbiyesi" konularında eğitim veriliyor.

Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her hafta farklı konunun işlendiği Aile Okulu Projesi'nin 30 hafta süreceğinin belirtti. Aile içi şiddetin ve boşanmaların gündemde olması nedeniyle, müftülük olarak aileleri bilgilendirmek, daha mutlu ve huzurlu aileler oluşmasına katkı sağlamak amacıyla "Aile Okulu Projesini" başlattıklarını ifade eden Keskin, "Aile içi iletişimle alakalı, eşler arasında muhabbet ve sevgiyi pekiştirmek adına neler yapılabiliriz, bunun gayretiyle beraber 30 hafta boyunca bu projeyi sürdüreceğiz. Bu çalışmamız inşallah etraftaki ailelere yansır. Daha mutlu, daha güzel aile tiplemesiyle beraber hayatımızı sürdürürüz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kadın cemaatin de yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerde, ailelere cami çıkışında ikramlarda bulunuluyor.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: