Aile Sağlığı Merkezini Soyanlar Yakalandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hizmet veren bir aile sağlığı merkezine girerek LCD televizyon, bilgisayar monitörü, DVD...

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hizmet veren bir aile sağlığı merkezine girerek LCD televizyon, bilgisayar monitörü, DVD cihazı ve duvar saatini çalan hırsızlar yakalandı.

Gece saat 03.30 sıralarında, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla devriye görevi yapan polisler, şüphelendikleri şahıs ve araçlar üzerinde uygulama yaptıkları esnada durumundan şüphelendikleri bir ticari taksiyi Tatvan Can Hastanesi civarında durdurmak isterken, şüpheli araç tüm ikazlara rağmen durmayarak kaçmaya başladı.
Sokak aralarında yaşanan kovalamaca sonucu kıstırılarak durdurulan araçta S.A. ile M.M.U. isimli şüpheli şahıslar, sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Araç içerisindeki duvar saati ile DVD cihazı polislerin dikkatine takılınca araştırmalar genişlettirildi ve şahısların hırsızlık ile çeşitli suçlardan birçok kaydı olduğu, araçtan çıkan malzemelerin Tatvan’daki bir aile sağlığı merkezinden çalınmış olduğu anlaşılması üzerine gerekli adli işlemler başlatıldı.

Yakalanan şüphelilerden yaşı küçük olan M.M.U. isimli şahısın Z.A. isimli şahıs ile birlikte hırsızlık yaptıkları ve çağırdıkları ticari taksiyle eşyaları götürmek istedikleri esnada polisin kendilerini fark ettiğini ve kaçmak isterken yakalandıklarını, kaçarken bir televizyon ve iki monitörü araçtan attığını itiraf etmeleri üzerine, malzemelerin atıldığı yerler kontrol edilip atılırken zarar gören eşyalar bulunup kurum yetkililerine teslim edildiği öğrenildi.

M.M.U. isimli yaşı küçük şahısın tutuklandığı, S.A isimli şahıs denetimli serbestlik ile salıverildiği, firari şüpheli Z.A. isimli şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: