Aile Şirketlerini 6q İle Yönetme Rehberi

Anadolujet öncülüğünde, Adana Sanayi Odası ve Türk Hava Yolları Adana Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Aile...

Anadolujet öncülüğünde, Adana Sanayi Odası ve Türk Hava Yolları Adana Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Aile Şirketlerini 6Q ile Yönetme Rehberi” konulu söyleşi 14 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Adana Sanayi Odası Salonu’nda 15.30 - 18.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte, KOBİ’lerin yaptığı yönetimsel hataların yanı sıra globalleşen dünyada markalaşmanın, kurumsallaşmanın önemi ve 6Q kavramı konuşulacak.

ADASO Başkanı Sadi Sürenkök’ün "Türkiye’nin Yükselen Yıldızı Çukurova” konuşması ile başlayacak olan söyleşide, Uluslararası Danışman, Eğitimci, Koç ve Yazar Dr. Şaban Kızıldağ tarafından şirketlerin vizyonunun gelişmesini sağlamak, önlerindeki engellerin aşımına yardımcı olmak ve genel anlamda bir farkındalık oluşturmaları yönünde bütünü göstererek sorunların ne denli basit yöntemlerle çözülebileceği konuları anlatılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: