Aile Ve Gençlik Merkezi'ni Ertuğrul Sağlam Hizmete Açtı

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, SODES'in desteklediği 'Aile İçi Şiddete Son' ve 'Ağrı'nın Yarınları Emniyette'...

Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan, SODES'in desteklediği 'Aile İçi Şiddete Son' ve 'Ağrı'nın Yarınları Emniyette' adlı projeler kapsamında yapılan Aile ve Gençlik Merkezi'nin açılışını başarılı spor adamı Ertuğrul Sağlam yaptı. Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak Ağrı’ya gelen Sağlam, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonu'nda öğrencilerle söyleşi yaptı.

Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Aile ve Gençlik Merkezi'nin açılışını Ertuğrul Sağlam, Vali Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Emniyet Müdürü Bayram Coşkun yaptı. Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, burada, evlerinde çalışma ortamı bulamayan öğrencilere çalışma ortamı sağlandığını, internet ve diğer imkanlardan yararlandıklarını söyledi. Toplum destekli 3 polisin görev yaptığı merkezde aile ve çocuklara destek verdiklerini anlatan Coşkun, "Çocuk ve gençlerimizin güvenli bir ortamda zaman geçirmesi, eğlenmesi, internet vasıtası ile derslerine kaynak edinmesi, ücretsiz fotokopi ve ders notu çıktısı almaları ve İngilizce bilen, matematik mezunu memurların etüt imkanlarından yararlanmaları yanında, aile içi şiddet gören mağdur aile fertlerine danışmanlık hizmeti alınabileceği ortam oluşturulması hedeflenmiştir.” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Mehmet Tekinarslan ise bu ortamların oluşturulmasındaki amacın, hem iyi sporcu hem iyi devlet adamı yetiştirmek olduğunu ifade ederek, hedefin; çocukları sokaklardan ve boş ortamlardan alarak topluma faydalı birer fert haline getirmek olduğunu söyledi. Tekinarslan, "Gençler, Ertuğrul Sağlam gibi vatanını, milletini seven, ahlaklı, başarılı birer örnek şahsiyet olarak yetiştirilmeli, spor sahaları yanında diğer sahalarda da gençleri yetiştirmeli.” dedi.

Başarılı spor adamı Ertuğrul Sağlam da böyle iyi niyet içerisinde yapılan çalışmalara her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğunu söyledi. Sağlam, yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade etti. Vali Teknarslan, daha sonra kendisine “Ağrı’nın Yarınları” yazılı tişört ve şapka hediye etti. Sağlam, aldığı tişört ve şapkayı Belediye Başkanı Hasan Arslan’a hediye ederek, "Asıl hizmet sahiplerine verelim." dedi. Çocuklarla ilgilenen Sağlam, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: