Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin: "Allah'ın Izniyle Yeni Hedeflere Doğru, Yeni Hayallere Doğru, Hızla, Azimle Ve Kararlılıkla Yürüyoruz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Allah'ın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Allah'ın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz" dedi.

Şahin, Oğuzeli Kaymakamlığı'nın yürüttüğü "Zanaat Altın Bileziktir Projesi" kapsamında sedef kakmacılığı eğitimi alan kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerlerden çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, tezgaha başına geçerek sedef kakma işlemi yaptı.

AK Parti Oğuzeli İlçe Teşkilatı tarafından verilen iftar programına da katılan Şahin, yaptığı konuşmada, milletin hakkını korumayı, milletin kaynağını millete vermeyi, milletle beraber millete hizmet etmeyi çok önemsediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Zor duruma düştüklerinde vatandaşın desteğini her zaman gördüklerini kaydeden Şahin, "Sizden aldığımız güç, sizden aldığımız enerji ve sizden aldığımız moralle bütün engelleri aşıyoruz. Çukurları dolduruyoruz. Allah'ın izniyle yeni hedeflere doğru, yeni hayallere doğru, hızla, azimle ve kararlılıkla yürüyoruz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, güçlü bir ekiple yeni ufuklara yelken açtıklarını ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"2023 vizyonu diyoruz, dünyanın en büyük güçlü ekonomisi olacağız diyoruz. 26'dan 16'ya çıktık, bu bize yetmez. Şanlı tarihimiz 3 kıtaya hükmetti, adalet, huzur getirdi. Biz onların torunları olarak burada kalamayız. İlk 10'a çıkacağız. Temel hak ve özgürlüklerde birinci sınıf olacağız. 780 bin kilometrekare huzur ve mutluluğu yaşayacak. 75 milyon, cinsi, dili ne olursa olsun, inancı, mezhebi ne olursa olsun, eşrefi mahluksa, yaratılmışın en üstünüyse, en iyi hizmeti alacak. Biz bunun için 'güçlü toplum' diyoruz. Bunun için artık gündemi belirlenen bir ülke yok, gündem belirleyen bir ülke var. Zulüm neredeyse, gözyaşı neredeyse, bir dakika deyip, haklının yanında duran bir lider, bir Türkiye var. Siz bizim arkamızda durduğunuz sürece bütün sorunları aşacak, bütün hedeflere ulaşacağız."

Reklam
Reklam

Bakan Şahin, konuşmasının ardından, geçtiğimiz günlerde yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı'nda başarılı olan Meltem Güdemezoğlu'nu tebrik etti.

Muhabir: Orhan Çiçek - Kemal Karagöz / Sevil Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz