Aile Ve Sosyal Politikalar Gücüspor Bayan Futbol Takımı İlk Maçında İddialı

Bu sezon Siirt'i bayanlar 2. Futbol Ligi'nde temsil edecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Gücüspor...

Bu sezon Siirt'i bayanlar 2. Futbol Ligi'nde temsil edecek olan Aile ve Sosyal Politikalar Gücüspor takımı ilk maçta karşılaşacağı Erzurum Albayrakspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Kulüp Başkanı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın takımdan ümitli olduklarını ve lige ayrı bir heyecan katacakların söyledi. Takımlarının bir kaç aylık geçmişi olduğunu belirten Sayın "Takımımız iyi çalıştı. Müdürlük olarak biz kendilerine her türlü desteği de veriyoruz. Güçlü ve azimli bir takıma sahibiz. Bu takımla bayanlar 2. Futbol Ligi'ne ayrı bir renk ve heyecan katacağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Zeki Eren ise lige iyi hazırlandıklarını ve Erzurum Albayrakspor karşısında iddialı olduklarını belirtti. Eren "23'ü lisanslı olmak üzere 30 futbolcumuz var. Lige çok iyi hazırlandık. Çok yetenekli ve futbola aşık güçlü oyuncularımız var. Ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacağımız Erzurum Albayrakspor maçı hazırlıklarını tamamladık. Erzurum Albayrakspor maçından güzel bir oyun ve güzel bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Daha ligin ilk maçında gücümüzü ve ligde neler yapabileceğimizi göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: