Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Ekipleri, Yaşlıları Evinde Ziyaret Etti

Hakkari'de Yaşlılara Saygı Haftası etkileri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde...

Hakkari'de Yaşlılara Saygı Haftası etkileri kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde ziyaret edilen 10 yaşlıya çeşitli hediyeler verildi.

Aile ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri 'Yaşlılara Saygı Haftası' etkinlikleri kapsamında bakıma muhtaç durumda bulunan 10 yaşlı vatandaşı tespit etti. Aile ve Sosyal Politiklar İl Müdür Yardımcısı Serpil Aslan Bozan ve beraberindeki kurum personeli, yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette, yaşlıların kendilerini mutlu hissetmeleri için yapılan çalışmalar ile yaşadıkları sorunlara çözüm yolları üretmek, toplumsal dayanışmayı artırmak amacıyla yaşlılara sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler verildi. Kurum personeli beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri ziyaret sonunda yaşlılara takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz