Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yıldırım, Kadınları Güçlendirme Derneği Üyeleriyle Buluştu

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Kadınları Güçlendirme ve Destekleme Derneği'nin üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Kadınları Güçlendirme ve Destekleme Derneği'nin üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Yıldırım, dernek binasında verilen kahvaltıda, derneğin çalışmalarını her zaman desteklediklerini söyledi. Dernek Başkanı Sefa Öz'den çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldırım, dernek üyelerinin birlikteliğinin bozulmamasını diledi. Öz ise Yıldırım'a, birlikte bir proje yapmaları önerisinde bulundu. Türkiye'de örnek bir proje gerçekleştirebileceklerini vurgulayan Öz'ün bu önerisini Yıldırım da onayladı. Ziyarete, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Necmettin Aygün, Hamit Gümüş, Tekin Balcı, İlkadım Belediyesi Kültür Müdürü Ferhat Çobanoğlu ve dernek üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: