“ailem Benim Aynam” Konulu Yarışma Sonuçlandı

Özel Salihli Hastanesi tarafından düzenlenen “Ailem Benim Aynam” konulu resim ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni...

Özel Salihli Hastanesi tarafından düzenlenen “Ailem Benim Aynam” konulu resim ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Hastane Başhekimi Op. Dr. Turgut Yenidünya, Hastane Müdürü Alaattin Altan ile davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Turgut Yenidünya, “Hastanemiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin; kişiliklerinin gelişmesinde, beceri kazanmasında, insanlarla doğru ve etkili iletişim kurmasında, sorumluluk bilinci kazanmasında, iyilik yapma ve doğru davranışları edinmesinde ailenin önemi büyüktür. Buna benzer doğru, iyi, güzel davranışlar ve kavramlar aileden, okuldan ve toplumdan öğrenilerek kazanılmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da bu konuda düzenlemiş olduğu 'Gençlerin İyilik Ağacı' kampanyasını desteklemek ve çocuklarımızın ve gençlerimizin iyilik kavramlarını geliştirmek üzere, bu meziyetleri kazanacak en önemli ocağın aile olduğu düşüncesinden yola çıkarak 'Ailem Benim Aynam' isimli resim ve kompozisyon yarışmasını tertipledik” dedi.

Reklam
Reklam

Törende hastane çalışanlarının kurduğu drama kulübü üyelerinin hazırladığı, Nilgün Ersöz Tümer’in yazıp yönettiği 4 adet drama oyunu izleyenlerden tarafından beğeni topladı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra yarışmaya katılan resim ve kompozisyonların sergisi açıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz