Airdrop düşmeye karşı koruyor aldatmacası!

Kısa süre önce iOS 7′nin yüklenmesiyle birlikte iPhone’un “Su Geçirmezlik” özelliği kazandığına dair aldatmaca ortaya çıkmıştı.

Bu sefer ise AirDrop ile iPhone’un düşmelere karşı korunduğu aldatmacası var.

iOS 7′nin yüklenmesiyle birlikte iPhone’un su geçirmezlik özelliği kazanması bazı kullanıcıların başını yakmıştı. Henüz kim olduğu bilinmeyen tasarımcı bu işi iyice sevmiş gözüküyor ki, bu sefer ise AirDrop’la ilgili bir dizi çalışma yayınladı. Çalışmanın merkezinde ise AirDrop’un düşmelere karşı koruma sağladığı özelliği var.

AirDrop, havadan yardım anlamına geliyor. Apple cihazlar arasında iOS ve OS X’te kablosuz olarak dosya paylaşımını sağlıyor. AirDrop isminden yola çıkan çalışmada AirDrop özelliğinin açılmasıyla iPhone’un 1.5 metreden düşmelere ve çarpmalara karşı korunduğu belirtiliyor. Tabii ki bu özellik kandırmacadan başka bir şey değil. Apple tarafından da zaten böyle bir özellik hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu sahte çalışmaya kanıp da iPhone’u üstünde deneyen kullanıcı var mı bilemiyoruz. Ama siz siz olun bu sahtekarlığın oyununa gelmeyin.

Reklam
Reklam