Aısec Bandırma’da Dünyayı Buluşturdu

IHAAW171256-YRL/24-07-2012 - AISEC BANDIRMA’DA DÜNYAYI BULUŞTURDU (FOTOĞRAFLI) BALIKESİR (İHA) - AIESEC Bursa...

IHAAW171256-YRL/24-07-2012

- AISEC BANDIRMA’DA DÜNYAYI BULUŞTURDU

(FOTOĞRAFLI)

BALIKESİR (İHA) - AIESEC Bursa Şubesi'nin organize ettiği 'ülkeler panayırı' Bandırma’da 18 farklı ülkeden gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Organizasyona 18 farklı ülke tanıtımı ile 22 yabancı stajyer katıldı. Japonya, Amerika, Hollanda, Rusya, Bulgaristan gibi farklı kültürlerin buluştuğu organizasyon halkın yoğun ilgisini çekti. Dünyada 110 ülkede bin 200’ü aşkın üniversitede yer alan AIESEC, gençlerin gelişimini sağlamak için pro-aktif olma, kişisel farkındalığı arttırma, bireysel vizyon gelişimi ve kişisel ağ oluşturma gibi aşamaları içeren bir yaklaşıma sahip. Bu doğrultuda AIESEC, yıl içerisinde 470’den fazla konferans yürütüp, üyelerine 12 bin yurtdışı tecrübesi sağlıyor. 10 binin üzerinde liderlik tecrübesi sunuyor. 1948 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren AIESEC politika dışı, kar amacı gütmeyen, yenilikçi, din, dil, ırk ayrımı gözetmeyen ve tamamen gönüllü üniversite öğrencileri tarafından yönetilen dünya’nın en büyük öğrenci ve değişim organizasyonudur.

Reklam
Reklam

(YS)

24.07.2012 17:14:33 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: