Ajanım deyip arkadaşına annesini öldürttü!

ABD'de bir genç ajan olduğuna inandırdığı arkadaşını annesini öldürmeye ikna etti.

ABD'de 22 yaşındaki bir genç hükümet için çalışan bir ajan olduğuna inandırdığı arkadaşını 'ulusal güvenliğe tehdit olduğu' gerekçesiyle annesini öldürmeye ikna etti.

Lisede okumayı bırakan Corderral Smith, arkadaşı Jason Rizzi'yi hükümet için çalışan bir ajan olduğuna inandırıp, 50 yaşındaki annesi Gloria Ryan için sahte bir tutuklama emri bile hazırladı. Bu belgeyi arkadaşına gösterip, 'ulusal güvenliğe tehdit teşkil eden' annesini öldürmesi halinde onun da ajan olarak işe alınabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Rizzi arkadaşına o kadar inanmıştı ki, polis sorgusunda bile sürekli olarak "Smith'in ajan olmadığına emin misiniz?" diye sordu.

Gizli servis ajanı olduğu yalanını söyleyen Smith, MySpace'deki sayfasında ise bir silahların önünde poz verdiği fotoğraflarını koymuş.

Polis, hamile sevgilisinin ve diğer arkadaşlarının ajanlık yalanına inandığını ve Smith'in de sürekli olarak sahte resmi belgeler hazırlayıp bu yalanını desteklediği belirtiliyor.

Gerçekte inşaatlarda çalışan bir işçi olan Smith, MySpace'den tanıştığı Rizzi'yi dul annesini öldürmeye ikna etti.

CJ Shaw takma adını kullanan Smith, önce cinayetle bir ilgili olmadığını iddia etti, ama müebbet hapse çarptırıldı.

Hükümet için çalıştığını, Smith'in annesini 'çok şey bildiği' için öldürdüğüne inandığını söyleyen Rizz'in cezası ise gelecek ay belli olacak.

Anahtar Kelimeler: