Ajans muhabirleri masa tenisi turnuvasında ilk üçe girdi

Hatay'ın İskenderun İlçesinda görev yapan ajans muhabirleri, masa tenisi turnuvasında madalyaları topladı.Gülen Koleji tarafından bu...

Hatay'ın İskenderun İlçesinda görev yapan ajans muhabirleri, masa tenisi turnuvasında madalyaları topladı.
Gülen Koleji tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen basın kupasında basın mensupları voleybol ve masa tenisi turnuvasında ter döktüler.
Turnuvayı düzenleyen Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü yaptığı açıklamasında, “Bizler basın mensuplarını da yaygın eğitimin bir parçası olarak görüyoruz. Biz öğretmenler öğrencilerimizi bilgilendirirken, basın mensubu arkadaşlarımızda hızlı, doğru ve güvenilir haberlerle toplumu bilgilendirerek çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Kullandığımız temel malzeme kalem ve kağıt. Düzenlenen bu etkinlikte amacımız basın mensuplarımızı spora teşvik etmek, dinlendirmek ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamak istedik.” dedi.
Gülen Koleji okul bahçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen basın kupası müsabakaları kıyasıya çekişmelere sahne oldu. Yoğun iş temposu arasında sportif aktivitelere de katıla basın mensupları Gülen Koleji'ndeki turnuvalarda kıyasıya mücadele ettiler. Masa tenisi turnuvasında İskenderunlu ajans muhabirleri ilk üçe girdi. Anadolu Ajansı İskenderun Muhabiri Ömer Soylu birinci, Doğan Haber Ajansı temsilcisi Cuma Keseroğlu ikinciliği, Cihan Haber Ajansı İskenderun muhabiri Mürsel Seher ise üçüncü olarak madalya almaya hak kazandılar. Basın mensuplarına madalyanın yanı sıra başarı belgelerini Gülen Koleji müdürü Mustafa Üsküplü takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz