Ajans Press Kırşehir'e çıkarma yaptı

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, Kırşehir'de basın yayın kuruluşu temsilcileriyle bir araya...

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, Kırşehir'de basın yayın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Özkan, Ajans Press hakkında bilgi verdi.
Mehmet Ali Özkan, "Ajans Press bir grup hizmeti, bizler medyayı takip ederek ölçümlemeler yapıyoruz. 25 bin çeşit medya organını takip ederek ölçümlemeler yapmaktayız. Amacımız ulusal medya ile yerel medya arasında bir bağ kurabilmek. 5 milyon dolarlık yatırımın dışında yeni yatırımlar da yapmaktayız. Yerel gazete ve televizyonların da ulusal pazara çıkmasını sağlamak istiyoruz. Unutmayınız ki bizler haber ajansı değiliz. Bizler sadece sizlere içerikleri sunuyoruz." dedi.
Özkan, medya takibi hakkında bilgiler vermesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz