Ak Gençlerin Ankara Çıkartması

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve 50 kişilik bir ekiple...

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve 50 kişilik bir ekiple Ankara’ya çıkarma yaptı.

Ankara’ya hareket eden grubu Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Kılıç karşıladı. Yapılan kahvaltının ardından grup toplantısına katılmak üzere meclise hareket eden gençleri Bursa milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hakan Çavuşoğlu, Önder Matlı ve Tülin Erkal Kara ağırladı. Grup toplantısına katılarak başbakanı yakından izleme ve dinleme fırsatı bulan gençler daha sonra meclisin diğer bölümlerini de gezdi.

Reklam
Reklam

Grup toplantısının bitmesiyle başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la hatıra fotoğrafı çektiren gençler, Erdoğan'ın doğum günü olması dolayısla yanlarında götürdükleri hediyeleri Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu vasıtasıyla kendisine teslim ettiler.

Meclis programının ardından Ak Parti Genel Merkezi'ne geçen Osmangazi'li gençler, genel merkez binasını gezip çalışmaları incelerken, ardından Genel Başkan Zafer Çubukçuyla bir araya geldi. Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu yaptıkları çalışmalar hakkında Çubukçu'ya bilgi verdi. Görevde oldukları süre zarfında bir çok başarılı çalışmaya imza attıklarını belirten Adiloğlu, "Gençlik olarak küçüklerimize örnek, başta başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm büyüklerimize layık olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ise, "Gençlik kollarımızın ziyareti bizleri memnun etti, kendilerini ağırlamaktan son derece mutluyuz. Yapılan çalışmaları elimden geldiğince takip etmeye gayret ediyorum. Başkan Yardımcım Ahmet Kılıç proje ve faaliyetlerinizi bizlere aktarıyor. Bu çalışmalar sadece Osmangazi ve Bursa'da sınırlı kalmadığı gibi ülke genelinde ses getiriyor. Sizleri başkan Adiloğlu nezdinde yürekten kutluyorum. Zaten başbakanımız da çalışkan, faal ve dinamik bir gençlik istiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz