Ak Gençlik Genel Merkezden Zonguldakta Ramazan Programı

AK Parti Zonguldak Gençlik Kollarının Ramazan programları kapsamında, Zonguldak’ta program düzenlendi.Gerçekleşen programa Genel Merkez Gençlik...

AK Parti Zonguldak Gençlik Kollarının Ramazan programları kapsamında, Zonguldak’ta program düzenlendi.

Gerçekleşen programa Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Kurtcan Çelebi, MKYK üyeleri Ali Osman Özdemir, Emre Cemil Ayvalı ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Danışmanı Ahmet Coşkun Çağlayan eşlik etti.

İftar öncesinde 3 ayrı ekibe ayrılan Akgençlik ekibi Rat Mahallesi, Asma Mahallesi ve Kozlu Beldesinde daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere koli dağıtımı gerçekleştirdi. Ailelerin sorunlarını dinleyen Genel Merkez MKYK üyeleri her türlü sıkıntılarında yanlarında olduklarını Gençlik Kollarındaki arkadaşlar vasıtasıyla kendilerine ulaşabileceklerini ilettiler. Ekipler daha sonra Kozlu İl Gençlik Kolları ve Kozlu Belde Gençlik Kolları yürütme kurulu üyeleriyle birlikte sohbet gerçekleştirdiler.

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşanan olaylar ve gündeme dair her türlü konunun tartışıldığı toplantıya daha sonra Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar da eşlik etti. Uçar, “Biz her zaman genç nesile güvenmiş destek vermiş bir teşkilat olarak, Genel Merkezimizin de her an gençlerimizin arkasında olduğunu bilmek böyle bir organizasyonla bunu herkese göstermiş olmak mutluluk verici. Genel Merkezden gelen Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı arkadaşımız Kurtcan Bey’e, MKYK üyelerimize teşekkür ederim'' dedi.

Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Kurtcan Çelebi, “81 ilde Genel Merkez MKYK üyelerimiz gençlerimizle bir araya geliyor. Bizde Zonguldak ilimizde gençlerimizle birlikte olmak Ramazan ayında programlarına destek vermek amacıyla burada bulunuyoruz. Misafirperverliklerinden dolayı tüm Zonguldak Akgençlik teşkilatına ve İl Başkanımıza çok teşekkür ederim.'' dedi.

Yapılan sohbetin ardından saat 01:00 de Devrek ilçesine sahur programı için yola çıkan Akgençlik ekibi sahuru Devrek ilçesinde gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: