Ak Gençlikten Rektöre Ziyaret

AK Parti Çanakkale Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sedat Laçiner’i...

AK Parti Çanakkale Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Sedat Laçiner’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, “Üniversitemizin memleketimiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sosyal, kültürel, ekonomik ve sağlık gibi birçok alanda şehrimize büyük katkı sağlamakta ve her geçen gün hızla büyümekte olan üniversitemize sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. Üniversitenin içi şantiye gibi. Her yerde hizmet binaları yükseliyor. Bu üniversiteden mezun olan biri olarak çalışmalarınızdan ötürü sizi kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Rektör Laçiner, “Yaklaşık 1,5 yıl önce göreve geldim. O günden beri her alanda üniversitemizi daha iyi noktaya getirmek ve başarı çıtasını yükseltmek için arkadaşlarımızla çalışıyoruz” dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin öğrenci ve personeliyle birlikte çok büyük bir aile olduğunu vurgulayan Rektör Sedat Laçiner, Çanakkale’deki her kesimin üniversiteye sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz