Ak Kadınlardan ‘ak Orman’

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3 milyon 250 bin üyeye ulaşmasının ardından geleceğe ...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3 milyon 250 bin üyeye ulaşmasının ardından geleceğe büyük bir eser bırakmak için hazırladığı ‘Bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut’ projesi ile 81 ilde 81 ak orman kuruluyor.

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından Muğla çevre yolu üzerinde AK Orman’da ilk fidanlar toprakla buluştu. Fidan dikim törenine Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurzile Çavuşoğlu, AK Parti Kadın Kolları üye sayısının 3 milyon 205 bin kişi ile en büyük kadın sivil toplum örgütü olduğunu belirterek; “AK Parti Gene Merkez Kadın Kolları 3 milyon 250 bine ulaşan üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum örgütü olmayı başardı. Bir ağaç bin nefes, bir kadın bin umut projesi kapsamında Ak Kadınlar Ormanı oluşturduk. AK Parti İl Kadın Kolları olarak bizde her kadın için il genelinde 30 bin fidan dikerek AK ormanlar yeşermesine katkıda bulunacağız. Gelecek nesillere böyle güzel bir hatıra bırakmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyor, AK Ormanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: