Ak Kadınlardan Dayanışma Toplantısı

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı Kadın Kolları, ilçe teşkilatlarını gezerek her ilçede dayanışma ve kaynaşma...

Ak Parti Bilecik İl Başkanlığı Kadın Kolları, ilçe teşkilatlarını gezerek her ilçede dayanışma ve kaynaşma toplantıları düzenliyor.

Bozüyük'te Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda yapılan dayanışma toplantısına Ak Parti Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ve partililer katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Namal, birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atmak istediklerini belirterek, "Biz yeni kongreden çıktık ve görev dağılımlarını yaparak yönetimimizi belirledik. Yönetim kurulu olarak ilçelerimizi gezerek onlarla tanışma programı hazırladık. Bu programlarla da ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Bizim en büyük hedefimiz birlik ve beraberlik içinde güzel projelere imza atmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Namal, ilçe gezilerini önümüzdeki hafta Osmaneli, Gölpazarı ve Vezirhan'ı ziyaret ederek sürdüreceklerin de bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: