AK Milletvekilleri, Şehitkamil Belediyesi'nin Projelerini Inceledi

AK Partili bazı milletvekilleri, Şehitkamil Belediyesi'nce hayata geçirilen projeleri inceledi.

AK Partili bazı milletvekilleri, Şehitkamil Belediyesi'nce hayata geçirilen projeleri inceledi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep'e gelen, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Ali Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, projelerin tamamının belediye bünyesinde görevli mimar ve mühendisler tarafından yapıldığını bildirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Kaya, yapılan hizmetlerin vatandaşların ufkunu değiştirebilecek nitelikte olduğunu belirtti.

3 yıl önce Başbakanlık da görev yaptığı sırada çalışmaları yerinde görmek için Gaziantep'e geldiğini aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Buraya çalışmaları yerinde görmek için geldim. Eski belediye başkanı ve milletvekili olarak değişen ve gelişen Gaziantepimizin ilçeleri bazında yapılan mükemmel çalışmaları gördüm. Bu çalışmaları sosyal medyadan da paylaştım. Her iki belediye başkanlarımızda Türkiye'ye örnek olacak şekilde şehirlerin yarıştığı dünyada onlarda koşuyorlar. Önemli çalışmalarından dolayı Fadıloğlu'nu tebrik ediyorum. Başkanımızın gerek kongre merkezi gerekse de bunu tamamlayıcı diğer çalışmalarla hem Şehitkamil'in gelişmesine ve kalkınmasına hem de Şehitkamil ilçemizdeki vatandaşlarımızın ufkunu değiştirmesine yardımcı olacak projelerini sürdüreceğine inanıyorum."

Reklam
Reklam

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ise önemli projeleri hayata geçirdiği için Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Muhabir: Yusuf Atlıhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz