Ak Pari Teşkilatı Vali Erolu ziyaret etti

Ejder Açıkkapı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ Valisi Muammer Erol’a bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanan Ejder Açıkkapı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ Valisi Muammer Erol’a bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı’ya ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Kaya, Asım Nazırlı, Avni Civelek, Murat Demir’de eşlik ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Ak Parti İl Başkanı Ejder Açıkkapı, yeni yönetim kurulunu oluşturmalarının ardından kurum ziyaretlerine başladıklarını, bu kapsamda ilk olarak Vali Muammer Erol’u ziyaret ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Açıkkapı, “Bizler siyasi partiler olarak vatandaşlarla kurumlar arasında bir köprü görevi görmekteyiz. Vatandaşlardan gelen haklı talepleri devlet idarecilerimizle paylaşarak sorunlarına çare olmaya gayret edeceğiz. Bizleri kabul eden Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Vali Muammer Erol’da ziyarette yaptığı değerlendirmede yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dilediğini belirtti. Vali Erol, “İl Teşkilatı yeni bir yapılanma içerisine girdi. Yeni yönetimle ziyaretlerine vilayetle başladılar. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Siyasi kurumlar yerelde vatandaşların sorunlarını devlet mekanizmaların aktarmada bir aracı görevi görmektedirler.

Bunun yanında sorunların çözümlerine katkı sunmaları konusunda da önemli görevleri olduğunu düşünüyorum. Neticede siyasi partiler en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır. Sivil toplum örgütlerinin sorunlara sahip çıkmaları onların daha kolay çözülmelerini sağlamaktadır. Elazığ’ı daha güzel ve yaşanabilir bir şehir yapmak adına hepimizin müşterek sorumlulukları bulunmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: