AK Parti 11 Yaşında

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, partilerinin kuruluşunun 11. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, partilerinin kuruluşunun 11. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Uzaktaş, mesajında, AK Parti'nin koalisyon kavgalarının karanlığına karşı halkın taleplerine, ihtiyaçlarına cevap vermek üzere milletine ve ülkesine inanan Türkiye sevdalıları tarafından kurulduğunu belirtti.

AK Parti'nin Türkiye'nin ak sayfalarına yazılacak, Türkiye'nin geleceğine ışık tutacak yeni bir parti olduğunu ifade eden Uzaktaş, 14 Ağustos 2001'de Türkiye sevdalılarının millete hizmet etme aşkıyla temellerini attığı partilerinin bugün 11 yaşında olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Milli iradenin beklentilerine göre şekillenen AK Parti'nin 14 Ağustos 2001 tarihinde "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyerek siyaset sahnesindeki yerini aldığını hatırlatan Uzaktaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"AK Parti başlangıç ideallerinden asla sapmadan, taviz vermeden bugünlere ulaştı. Partimizin siyasi anayasanın değişmez maddesi önce millettir. Partimiz milletimizin bize yüklediği sorumluluğun bilinci ile vatanımıza, milletimize ve değerlerimize sahip çıkarak hizmetlerini sürdürmektedir. Hizmet etmeye, hizmetkar olmaya geldik, buna da devam edeceğiz. Bugünün bizlerde ayrı bir yeri olacak. Bu akşam mübarek Kadir Gecesi'ni idrak edeceğiz. Partimizin 11. kuruluş yıl dönümünün bu mübarek güne tevafuk etmesi, bugüne ayrı bir değer ve güzellik katmıştır."

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: