Ak Parti 19. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın 19. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.AK Parti İlkadım İlçesi 19....

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nın 19. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti İlkadım İlçesi 19. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Ak Parti İl Gençlik Kolları Caner Göktepe, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları üyeleri, İl Genel ve belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım ilçesinin 230 bin seçmeniyle Samsun siyasetinde önemli bir yeri olduğunu söyledi. Başkan Kurnaz, “Siz teşkilat mensuplarımız hangi seçime girersek girelim sandıklarınıza sahip çıktınız. Önümüzde seçimler var. Sandık kurullarımızı en iyi şekilde yapmamız lazım. Zinde ve aktif olmamız lazımdır. 230 bin seçmeniyle İlkadım, Samsun siyasetinde çok büyük bir sorumluluk altındadır. Bu bilinçle çalışmamız lazımdır. Allah'a şükürler olsun. 10 yılı geride bıraktığımız iktidarımızda hiçbir teşkilat mensubumuzun başını eğecek iktidarımız hiçbir icraatta bulunmadı. Başımız hep dik gezdik. Başbakanımızın yaptığı hizmetlerden dolayı başımız dik gezdik. Bunda hepinizin alın teri var” dedi.

Reklam
Reklam

Parti içi toplantıları AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar ilk günkü heyecanla yaptıklarını söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, konuşmasında CHP’ye yüklendi. Başkan Köktaş, “Cumhuriyetle yaşıt olduklarını söyleyen siyasi partiler kuruluşlarından bu güne kadar 80 toplantıyı yapamadılar. Biz bütün toplantılarımızı ilk günkü heyecanımız ve arzumuzla yapmaya devam ediyoruz. AK Parti vizyonu ve misyon giderek artmaktadır. 2013 hedeflerini yakalayabilmek 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde başarıya kavuşabilmek, hem de 2014 yılında Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa olacak olan halkın seçeceği olan Cumhurbaşkanlığını kazanabilmek için bu toplantıların önemini koruduğunu müşahede etmiş durumdayız” diye konuştu.

Seçimlerden daha büyük zaferlerle çıkacaklarını söyleyen Başkan Köktaş, “Artık sağlıkta muayene kuyrukları, ilaç kuyrukları görülmüyor. Eğitim de son 10 yılda 181 bin derslik yapıldı. Artık öğrencilerimiz 40-50-60 kişilik sınıflarda eğitim görmüyor. Bize bu imkanları veren Allah’ımıza hamdolsun ederken, böyle onurlu ve gururlu görevlerde bulunmamıza vesile olan Büyük Lider, Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz teşekkürler ediyoruz. Büyük Usta, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin önderliğinde başarmamak için hiç bir sebep yok. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimlerden çok daha büyük bir zaferle çıkacağız. Bunu siz değerli teşkilat üyelerimizle başaracağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz