AK Parti 2014 Yerel Seçimlerinin Startını Derinkuyu'dan Verdi

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, 2014 yerel seçimlerinin startını Derinkuyu ilçesinde verdi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, 2014 yerel seçimlerinin startını Derinkuyu ilçesinde verdi.

AK Parti Derinkuyu ilçe binasındaki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, İl Başkan Yardımcısı İlçe Koordinatörü Sedat Doğan, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Kutay, Yasin Ellialtı, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Yönetim Kurulu Üyesi Duran Güler, AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Serdal Pala, ilçe yönetimi, Suvermez Belediye Başkanı Yaşar Özdemir ile İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uçar katıldı.

Reklam
Reklam

İstişare toplantısında konuşan Sunar, Derinkuyu Belediyesi'nin AK Parti olarak tekrar kazanılması gerektiğini, bunun için Derinkuyu'ya önem verdiklerini ve seçim startını da buradan başlatıklarını belirtti.

Pala da, "Bizler teşkilatta göreve başlarken il başkanımıza, milletvekillerimize ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'e söz verdik. Sözümüzün doğrultusunda çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızdan tüm vatandaşlarımız memnun. İnşallah bu çalışmalarımızı somuta çevireceğiz" dedi.

Muhabir: Osman Aytekin / Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: