Ak Parti 20.danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti 20. İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda milletvekilleri, belediye başkanları,...

AK Parti 20. İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerin katılımı ile yapıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği danışma meclisinde AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili konuşmasında, hükümetleri döneminde yapılan çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Tıoplantıda söz alan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, geçmiş hükümetler döneminde yapılamayan hizmetlerin kendileri döneminde halka yansıtıldığını anlattı. Gürkan, “Kozan bizim göz bebeğimiz. Bizlerde vekil olarak ilçemize yapılacak olan hizmetlere elimizden geldiğince çalışıyoruz. Yaklaşık 15-20 gündür bütçe görüşmeleri görüşülerek onaylandı. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Daha önceki hükümetler bütçe hazırlıyorlardı ama o dönemlerde alınan paraların önemli bir kısmı borçlara, IMF gibi diğer dış borçlara harcandığı için maalesef milletimize hizmet olarak dönmüyordu. O dönemlerde vergi gelirlerinin yüzde 80’i faiz ve diğer borçlara harcanıyordu. Vatandaşımızdan alınan vergilerin yüzde 80’i halkımıza hizmet olarak tekrar geri dönüyor” dedi.

Reklam
Reklam

ÜNÜVAR, “KIYAMET KOPACAK DENİLİRKEN BİZ HASTANE TEMELİ ATTIK”

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da “Maya takvimine göre dün saat 13:11’de herkes kıyamet kopacak derken biz hastane temeli attık. Çok şükür kıyamet falan kopmadı. Hz. Peygamber Efendimiz diyor ki elinizde bir hurma fidanı varsa eğer kıyamet kopacak olsa o fidanı dikin buyurur. Biz öyle bir anlayışın ürünü insanlarız. Allah bize nefes, güç ve kuvvet verdiği sürece bütün gücümüzü halkımıza adarız” diye konuştu.

Ünüvar, “Biz bu salonda daha önce Kozan’ın problemlerini konuşmuştuk. Eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alana kadar. Doktor ve ambulans sayısının artırılması, alet ve edevatlarının artırılması ile ilgili talepler olmuştu. Doktor sayımız 39’dan 47’ye çıkarken, üç adet ambulans hastanemize tahsis edildi. Hastanemiz artık tam donanımlı. Anavarza’da kazı çalışmalarımız başladı. Kozan Kültür Merkezi inşaatı bitmek üzere. Bütün bunlar halkımızın destekleri sayesinde gerçekleşmiş olan hizmetlerdir. Asıl görevimiz devletimizin imkanlarını milletimize hizmet olarak harcamaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Kozan’ın değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Kazım Özgan ise muhalefetin ve bir takım basın mensuplarının kendisi ve belediye ile ilgili asılsız haberlerine sunum eşliğinde cevap verdi.

ÇELİKÇAN: “KOZAN, KUZEYİNDEKİ İLÇELERE AĞABEYLİK YAPACAK KONUMA GELMİŞ”

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise, “Kozan’ın bizdeki yeri farklı. Ben 2003 yılında Karayolları'nda görevli idim. Sayın Başkanımızla hemen hemen aynı dönemlerde çalıştık. Kozan’a Çevre Yolunu Sayın Başkanımızla çalışarak kazandırdık. Kozan kuzeyindeki ilçelere ağabeylik yapacak konuma gelmiş. Değişmiş ve gelişmiş. Tabi bu ilçelerinde yeni yapılan yollarla beraber değişecek ve gelişeceklerdir. Yol medeniyettir. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli’nin de bu değişimler ihtiyacı var “ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz