AK Parti 3. Engelliler Spor Şöleni Yapıldı

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından üçüncüsü düzenlenen Engelliler Spor Şöleni gerçekleştirildi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından üçüncüsü düzenlenen Engelliler Spor Şöleni gerçekleştirildi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda düzenlenen şenlikteki konuşmasında, partilerinin diğer tüm kesimler gibi engellilerin de umudu olduğunu söyledi.

Devleti millete hizmet etme aracı olarak gördüklerini vurgulayan Aksu, "Bütün vatandaşlarımızın refahını sağlayacak politikalar üretmek bizim asli görevimizdir" dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da herkesin potansiyel birer engelli adayı olduğunu belirterek, "O nedenle her zaman bir birimizi anlayarak, bir bütünlük içinde hayatımızı devam ettirmeliyiz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Alparslan, iktidar partisi olarak engellilerin önündeki engelleri kaldırmakla mükellef olduklarını ve sorunların çözümünde önemli adımlar attıklarını da anlattı.

Alparslan ve Aksu ile şenliğe katılan eski milli sporcular Halil Mutlu, engelli sporculara katılım belgelerini verdi.

Etkinlikte ihtiyaç sahibi 50 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

Muhabir: Barış Gündoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: