Ak Parti 4. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti'nin 4. Olağan Büyük Kongresi, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın...

AK Parti'nin 4. Olağan Büyük Kongresi, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın salona gelmesiyle başladı. Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte özel olarak hazırlanan platformda yürüyerek partilileri selamlayıp, partililere karanfil attı.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte AK Parti'nin Arena Spor Salonu'ndaki 4. Olağan Büyük Kongresi’ne katılmak üzere Ankara Arena Spor Salonu'na geldi. Erdoğan'nın gelişinden önce ise vefat eden büyük usta Neşet Ertaş unutulmadı. Kongrenin başlangıcında ‘Bozkırın Tezenesi’ olarak anılan Neşet Ertaş'ın ‘Yalan Dünya’ isimli türküsü kendi sesinden salondaki partililere dinletildi. Türk bayraklarıyla çalınan şarkılara tempo tutan partililer, ayrıca kongre için hazırlanan şarkıya da ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik etti. Daha sonra ise AK Parti'nin seçim şarkısı olan "Aynı Yoldan Geçmişiz Biz" şarkısını yine kongre salonunda bulunan partililer hep birlikte söyledi.

Reklam
Reklam

Başbakan Erdoğan, kongre salonunda ise büyük bir coşkuyla karşılandı. Partililerin tezahüratları ve alkışları arasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte salona girmeden önce kongre salonuna giremeyen dışarıdaki partililere seslenen Başbakan Erdoğan, kongre salonunda özel olarak hazırlanan platformda eşi ile birlikte partilileri selamladı ve karanfil attı.

Kongre, divanın oluşturulmasının ardından da aygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz